mandag den 3. marts 2014

Miss Stars & Stripes

Design: Anne Degn Christensen

Bloggen har ligget stille alt for længe, men nu er det tid til lidt opdateringer! Der er røget mange øl gennem håndbryggeriet, siden sidste indlæg. 

I køkkenet står der lige nu 2 spande: 1 med Miss Stand & Deliver, en Old Ale, der kan flaskes om en uges tid. Og ved siden af står der en Miss Håndbryg-klassiker, nemlig Miss Dracuella. Stout med trælagring og vodkaudtræk af habanerochili! Lækkerier. 

Listen over kommende øl, byder på to Double IPAer, nemlig 2 single hop, af typerne Polaris og Chinook! Men nok om det for nu. 

Den seneste flaskede øl på de Mezas Vej, er Miss Stars & Stripes. Miss Stars & Stripes, var den første øl, der blev brygget hos Miss Håndbryg. Vi skal helt tilbage til august 2008. 

I 2013 udgaven, er der tale om en single hop American Pale Ale, humlet med Mosaic-humle. Mosaic er en afart af Simcoe, men mere tropisk i duftindtryk. Maltskåen er en smule mere kompleks end for typen normalt, lidt mørkere, lidt rundere. Jeg har brugt den fine Marris Otter Pale Ale Malt, flankeret af lidt hvede og cara golden. Masser af havregryn, for skum. Dette er måske blevet lidt overdrevet her! Men flot og hvidt står det i glasset. 

Lige inden flaskning, er der hældt en flaske cointreau i øllet. Det bidrager med en flot kompleksitet. Bryggeren er tilfreds! Assistenten ligeså. 

Navn: Miss Stars & Stripes
Type: American Pale Ale med Cointreau
Alk: 5,6%
Bryg 62
Brygget november 2013
Design: Anne Degn Christensen

Ingen kommentarer:

Send en kommentar